Ny formand for DF Gribskov

Dansk Folkeparti i Gribskov har på sin generalforsamling d. 25 marts 2023 valgt ny formand, valget faldt på Bill Kaae.

Dansk Folkeparti i Gribskov måtte desværre, som bekendt sidste år, sige farvel til Michael Rerup, der pludselig gik bort. Derfor blev dette års generalforsamling indledt med ét minuts stilhed, til ære for den tidligere formand og byrådskandidat.

På generalforsamlingen i lørdags, som var velbesøgt blev der ligeledes valgt nye ansigter til bestyrelsen. Således består bestyrelsen i DF Gribskov nu af Bill Kaae (formand), Henrik Hedelund, Melanie M. Spieler, Helle Hviid Rasmussen, Kenn Jørgensen, Pia Spieler, Anja Schlie.

Konstitueret formand kom i sin beretning ind på de events som lokalafdelingen har afholdt i 2022, det gode samarbejde med byrådsgruppen, folketingsvalget 2022, hvor der også lød en stor tak til afdelingen i Hillerød. Endelig kom Henrik Hedelund ind på sagen mod partiformand Morten Messerschmidt, som fik en afslutning i slutningen af 2022, der som bekendt endte med en frifindelse.

Byrådsmedlem Brian Lyck Jørgensen gennemgik lidt af det politiske arbejde fra Gribskov Byråd, samt hans kandidatur til Folketinget i efteråret. Brian kom ind på hvad Dansk Folkeparti havde fået med i budget 2023-26. Desuden var der fuld opbakning til byrådsgruppen, og det arbejde som gøres i Gribskov Byråd.

Endelig sluttede dirigent, Glen Madsen fra Dansk Folkepartis hovedbestyrelse af med, at ønske den nye formand og bestyrelse tillykke med valget.