Den nye 2030-plan fra Dansk Folkeparti

PRESSEMEDDELELSE:


DF lancerer 2030-plan: Sådan får danskerne mere velfærd og skattelettelser for 105 milliarder kroner
Dansk Folkeparti har for første gang i partiets historie lavet en samlet økonomisk plan.  Læs mere om planen her – og book et kaffemøde med DFs formand Morten Messerschmidt, som mandag er klar til at uddybe planen overfor interesserede medier

33,7 milliarder kroner til at forbedre forholdene for pensionister og seniorer. 19,75 milliarder kroner til bedre sundhed og velfærd. 22,3 milliarder kroner til at gøre Danmark tryggere.

Skattelettelser, lønløft og vækst for næsten 20 milliarder.
Sådan lyder nogle af overskrifterne i en stor 2030-plan, som Dansk Folkeparti nu lancerer. Planen er den første samlede økonomiske plan, som partiet har lavet i sin 28-årige levetid. Den viser, at det er muligt både at løfte velfærden markant, styrke trygheden og give skattelettelser til helt almindelige danskere.

Planen indeholder flere opsigtsvækkende forslag, blandt andet disse:
-Den nuværende udviklingsbistand skal afskaffes og erstattes af en nødhjælpspulje, hvilket vil kunne frigøre næsten 20 mia. kr.

-Der skal gøres op med overadministration i stat, regioner og kommuner, hvilket vil kunne frigøre op mod 13 mia. kr.

-Landets trængte pensionister skal have 1000 kr. ekstra skattefrit om måneden, og der skal afsættes 6,5 milliarder til et generelt løft af ældreplejen.

-Store Bededag skal genindføres.
Danske familier skal stimuleres til at få flere børn med et nyt familiefradrag.

-Den nye 2030-plan er fuldt finansieret, men den vil kræve politisk vilje til at sætte danskerne først.

“Danmark er ikke – og skal aldrig være – et indvandrerland. Vi ønsker derfor et markant opgør med den forfejlede indvandringspolitik, som siden 1983 har kostet danskerne milliarder – og ikke mindst kostet os trygheden og genkendeligheden i vores eget fædreland. Er danskerne med på at tage et opgør med denne forfejlede politik, kan de store potentialer, som indvandringen koster os, omsættes i velfærdsforbedringer og skattelettelser,” siger Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt.