Det betaler sig at vente

Igennem flere år har over 30 % af landets kommuner afventet at igangsætte ny affaldssortering, hvor der skal sorteres i mindst 8 fraktioner. 

Problematikken i bl.a. Gribskov kommune er selvfølgelig vores sommerhusområder, hvor jeg igennem længere tid har råbt op at der bør findes en anden løsning, eksempelvis en løsning som man kender fra “mini genbrugsstationerne” hvor der er kuber med Glas, Metal, osv… 

Denne type af kubeordning kan også laves for sommerhusområderne, hvor der således på centrale steder lavers “affalds-øer” til brug for sommerhuse. 

Takket være folketingsmedlem Mette Thiesen (O) som netop har stillet spørgsmålet til ministeren, så er ministeren nu meget åben over for at finde en løsning for netop kommuner som Gribskov med mange sommerhuse. Som byrådsmedlem og formand for udvalget Klima, teknik og Miljø kan jeg konkludere at Gribskov Kommune nu har denne mulighed. 

Nogle gange kan det godt betale sig at afvente, samt at kæmpe og gå videre med sagerne til de folkevalgte på Christiansborg. 

Brian Lyck Jørgensen (O)
Dansk Folkeparti