Dejlig MIL gad lytte til DF og de kritiske røster om handicaprampen men deres løsning er ikke helt optimal overfor brugerne !!

Først fik Musik I Lejet spærret adgangen til handicaprampen på stranden i Tisvildeleje og det endda mange dage før selve arrangement begynder op til weekenden i uge 29 – det ikke godt nok og langt fra fair overfor brugerne af rampen, ved den store p-plads til Tisvildeleje.

Efter en del kritik fra DF og andre lokale borgere måtte MIL handle hurtigt og fredag morgen blev en strandmåtte rullet ud fra bunden af den halvstejle betonrampe ved Stejlepladsen.

For det, vil vi gerne i Dansk Folkeparti sende lidt ros og et skulderklap til MIL for deres handling samt et flot indlæg på Facebook om deres nye mobile rampe ved molen, der kan bruges af alle, som MIL oplyser i deres opslag – ifølge MIL kan man “Med rampen kan man komme helt ned til Tisvildes bølger” citat slut.

Det lyder da rart og ikke mindst fantastisk. Denne mobile rampe, måtte vi da ved selvsyn se på, det klart.

 

 

 

HELT NED TIL BØLGERNE ??

Hmm der er vist noget fakta, MIL ikke helt har styr på endnu og iøvrigt noget anstrengende, at skulle skubbe en kørestolsbruger op igen af den halvstejle sti op mod vejen !!

Ingen kvaler, Musik i Lejet betaler, Flot flot men nu havde de jo selv spærret den anden adgang, så det var vel ganske fair de måtte til lommerne. Der bliver jo desværre bare et mindre overskud at dele ud af, contra man havde lade vær med at spærre den adgang til før pladsen blev lukket af for bilkørsel.

Så kære venner i Musik I Lejet, vi i Dansk Folkeparti holder stadigvæk fast i, at dette forkølet forsøg med en strandmåtte ikke er godt nok overfor vores medmennesker i en kørestol og deres stakkels hjælper, der skal skubbe dem.

Det simpelhed for mange dage uden adgang til den rigtige brugbar rampe i træ til vores kørestolsbruger idet selve P-pladsen først bliver afspærret for trafik fra mandag i uge 29. Så vi ser ikke en grund til at spærre adgangen allerede en hel uge før !!

Herunder kan du læse vores første indlæg om spærringen af handicaprampen i Tisvildeleje.

MIL lukker for adgang til handicaprampen i Tisvildeleje!

Dansk Folkeparti i Gribskov
Bestyrelsen & Byrådsgruppen