Debatten om Musik i Lejet raser igen

Pressemeddelelse:
Debatten om Musik i Lejet har til tider en hård tone og det skrevne ord kan tolkes på mange måder, men det gør ikke debatten mindre vigtigt om “MiL” i Tisvildeleje og slet ikke efter, det er kommet frem, at den i over et årti har været afholdt ulovligt.
 
Det er ingen hemmelighed, at vi i Dansk Folkeparti i Gribskov bestemt ikke er tilfreds med sagens forløb, i alle disse år, og det ikke mindst set i lyset af, at vores byrådsmedlem Brian Lyck Jørgensen flere gange tidligere har spurgt ind til netop Musik i Lejets tilladelse til afholdelse i området.
 
Iøvrigt synes vi, at Musik i Lejet for nuværende er blevet for stor til afholdelse på et sted, som den store p-plads i Tisvildeleje, ved skov og strand og heraf naturlig en masse støj og gener for byens borgere, der ikke lige er tilhængere af MiL.
Det jo ikke naturen og byen, der har ændret sig ret meget, men mere Musik i Lejet, der har ændret sig fra en lille hyggelig strandfest for ungdommen med tilknytning til lokalområdet og til nu, et monsterstort musikarrangement for alle, med et besøgstal på omkring 10.000 festglade personer.
 
Dansk Folkeparti har tidligere forslået et mindre arrangement eller en flytning med opstart af et nyt musikevent på eventpladsen i Græsted, en plads kommunen iøvrigt smider driftsmidler i hvert år, men som ingen i forvaltningen eller byrådet iøvrigt henviser til, når der skal være større arrangementer i kommunen, naturligvis udover dem, der plejer at være der – Det giver jo ingen mening !!
 
Vi kan ikke forstå, at dem, der råber højest og truer med alt muligt bliver hørt først. Det så vi jo senest med Engerødvej-sagen i Helsinge.
Og så undrer man sig over, der er politikerlede i Danmark !!
 
Kære byrådsmedlemmer husk nu på hvem, der har stemt på jer !!
Er det de 10.000, der f.eks invaderer Tisvildeleje i og omkring uge 29 eller de ca. 1500 lokale borgere, der bor der alle årets 365 dage ?
 
En ny lokalplan er ikke noget man bare frasiger sig sit politiske ansvar fra og derefter overlader til en forvaltning. Sagen om Musik i Lejet fortjener, at blive politisk behandling for åbne døre, ikke mindst for de berørte borgers skyld i Tisvilde og Tisvildeleje.
Alt andet kan vi ikke acceptere og derfor blev sagen begæret i byrådet.
 
Vi i bestyrelsen fra Dansk Folkeparti i Gribskov bakker 100% op om vores byrådsmedlem Brian Lyck Jørgensen og er helt enige i, at Musik i Lejet skal gøres mindre eller flyttes og naturligvis skal alle tilladelser være i orden og ikke mindst overholdes – Det klart !
 
Bestyrelsen
Dansk Folkeparti i Gribskov