Dansk Folkeparti i Gribskov deltog i Kulturnat i Helsinge

         

Den første fredag i juni måned var der stor aktivitet i bymidten i Helsinge, nemlig til årets Kulturnat i Helsinge, der blev afviklet fra kl. 18 med underholdning, hygge i det flotte solskinsvejr og spisestederne havde travlt og ikke mindst de mange forskellige aktiviteter fra de frivillige foreninger, erhverslivet m.m. og naturligvis ikke at glemme de forskellige politiske partier havde tage plads for at hilse og snakke med borgerne, og Dansk Folkeparti i Gribskov deltog selvfølgelig med en stand. 

DFs lokalformand i Gribskov, Bill Kaae, tog lidt stemningsfotos undervejs ved bl.a vores stand og ved scenen på banktorvet, hvor vores lokale byrådsmedlem Brian Lyck Jørgensen var forbi for at trække vinder på lokalrådets vegne og ikke mindst, da Brian fra scenen gik på knæ med et frieri til sin Anja, der heldigvis glad og overrasket gav sit ja til dette vigtige spørgsmål fra Brian.

Lokalpressen var tilstede og det magiske øjeblik i kærlighendens tegn kan bl.a ses i video og billeder i linket herunder.

VIDEO: Byrådsmedlem gik på knæ med et frieri til sin Anja under Kulturnat i Helsinge

Skal vi som lokalafdeling se tilbage på fredagens arrangement var det glædeligt at møde, hilse på og ikke mindst få en snak med borgerne, der kom forbi vores stand og ellers på vores ture frem og tilbage i gågaden i Helsinge, naturligvis med vores DF jakker på og uddelte bolcher, juice og blomster med logo og DF materiale vedhæftet. Vejret var super godt og folk hyggede sig i det gode vejr. 

DFs stand havde i år et bordfodbold med til Kultnatten, som bl.a kommunens borgmester var forbi 

Brian Lyck Jørgensen fik også en snak med David fra Tv Nordkysten

Stemningsfotos

Alt i alt et lokalt arrangement, som vi med lokale DF øjne kun se kan se tilbage på med tilfredshed.

På bestyrelsens vegne

Bill Kaae

Lokalformand

Dansk Folkeparti i Gribskov